Over ons

VLOERTECHNISCH ADVIESBUREAU, AL MEER DAN 15 JAAR

Gerlof Hofmeijer Consultancy is een vloertechnisch adviesbureau en expert op het gebied van parketvloeren, laminaatvloeren, pvc-vloeren en houten vloeren. Ik zit inmiddels ruim vijftien jaar in het vak en word dan ook gezien als een vloerenspecialist en autoriteit op gebied van vloeren. Omdat ik mij enkel richt op geschillen en technisch onderzoek rondom vloeren, ben ik in staat mijn klanten te voorzien van gericht en gespecialiseerd vloertechnisch advies. Vanaf het begin af aan vond ik het belangrijk dat ik mij als vloertechnisch adviesbureau te allen tijde onafhankelijk opstel en daarom ben ik op geen enkele wijze verbonden aan een leverancier, producent, branchevereniging etc.

EEN PASSENDE OPLOSSING MET MIJ ALS EXPERT

Het is gebleken dat er een grote behoefte bestaat aan een onafhankelijk en vakkundig oordeel bij klachten of geschillen over vloeren. Ik word dan ook als vloertechnisch adviesbureau veel benaderd voor gevallen waarbij de vloer verkeerd is gelegd of geleverd, de kleur afwijkt of wanneer er afspraken niet zijn nagekomen. Samen met u en de wederpartij ga ik als onafhankelijk vloertechnisch adviesbureau graag op zoek naar een passende oplossing voor alle betrokken partijen.

VLOERTECHNISCH ADVIESBUREAU MET UITSTEKENDE KENNIS VAN DE MARKT

Dankzij mijn vloeren expertise en door op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt hebben vloeren geen geheimen voor mij. Zo zijn de eigenschappen en de verwachting omtrent de oplevering van vloeren bij mij alom bekend. Mijn ruime kennis over vloeren zorgt ervoor dat ik mijn klanten van vakkundig vloertechnisch advies kan voorzien en klachten en geschillen goed kan afhandelen als bemiddelaar. Mijn opdrachtgevers bestaan uit particulieren, detaillisten, groothandels, fabrikanten, bouwbedrijven en verzekeringsmaatschappijen.

NEEM CONTACT OP

Voor verdere informatie over mijn diensten en tarieven kunt u telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. U kunt binnen 24 uur een reactie verwachten op uw contactaanvraag.

Menu