Onze professionele diensten

Gerlof Hofmeijer Consultancy biedt diverse diensten aan rondom vloeren. Opdrachtgevers die gebruikmaken van mijn diensten zijn particulieren, leveranciers (detaillisten, groothandels en fabrikanten), bouwbedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Ik ga graag op zoek naar een passende oplossing voor uw klacht, probleem of geschil. Daarnaast kan ik optreden als zijnde mediator, onafhankelijk onderzoek uitvoeren en uw klachten beoordelen. Wanneer u gebruik wilt maken van een van de diensten die ik als schade expert en consultant aanbied, kunt u natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ik bied mijn diensten aan als volledig onafhankelijke expert. Dat wil zeggen dat ik op geen enkele wijze verbonden ben met leveranciers, producenten, brancheverenigingen etc. Daarbij werk ik op een transparante wijze en doe ik altijd verslag van mijn waarnemingen en conclusies.

NEEM CONTACT OP

Voor verdere informatie over mijn diensten en tarieven kunt u telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. U kunt binnen 24 uur een reactie verwachten op uw contactaanvraag.

Menu