Schade Expertise

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uw vloer – eens de trots van uw woning – kan van het één op het andere moment door een incident schade hebben. Denk hierbij aan waterschade als gevolg van een lekke waterleiding, een kapot aquarium of door hemelwateroverlast. Of door brand. Of een vriendin die haar nieuwe outfit komt showen en met haar naaldhakken een onvergetelijke indruk achterlaat in uw parketvloer.

Vanzelfsprekend wilt u de schade snel en netjes laten herstellen en gelukkig is dat in de meeste gevallen ook mogelijk. Maar wat als uw verzekeringsmaatschappij hele andere ideeën heeft over de hoogte van het uit te keren schadebedrag dan u? Bent u van mening dat met de schadevergoeding de schade niet te herstellen is zoals u dat wenst? Ik kan als onafhankelijke derde partij voor u onderzoeken wat een redelijke vergoeding is voor uw schade en kan eventueel als u dit wenst  de verzekeraar contacteren wanneer blijkt dat u inderdaad tekort wordt gedaan. Vanzelfsprekend worden mijn bevindingen vastgelegd in een rapportage.

Daarnaast voer ik voor verzekeringsmaatschappijen expertise-opdrachten uit. Als onafhankelijke partij geef ik de garantie dat ik het schadebedrag vaststel op basis van redelijkheid. De insteek is dat schade met het schadebedrag dat ik rapporteer naar tevredenheid herstelt kan worden.

 

NEEM CONTACT OP

Voor verdere informatie over mijn diensten en tarieven kunt u telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. U kunt binnen 24 uur een reactie verwachten op uw contactaanvraag.

Menu