Technisch onderzoek

Gerlof Hofmeijer Consultancy heeft jarenlange ervaring met het doen van technisch onderzoek bij particulieren thuis maar ook in opdracht van grote bouwbedrijven. Dit houdt in dat ik de ondergrond waarop de parketvloer, pvc, laminaat of houten vloer uiteindelijk komt te liggen, onderwerp aan een grondig technisch onderzoek en vaststel of de ondergrond geschikt is voor het soort vloer dat op deze ondergrond gelegd moet gaan worden. Hierbij let ik op zaken zoals het vochtgehalte van de ondergrond en de mate van egalisering. Ik heb hiervoor beschikking tot professionele technische instrumenten om bijvoorbeeld het vochtgehalte te kunnen meten en vast te kunnen stellen of de ondergrond egaal genoeg is. Daarnaast controleer ik of het werkvloer voldoet aan alle verdere eisen en verricht diverse metingen die getoetst kunnen worden aan de geldende normen.

Gedetailleerd rapport

Bij een onderzoek hoort natuurlijk een rapportage. U kunt van mij verwachten dat alle punten en details van het technisch onderzoek uitgebreid en gedetailleerd worden gerapporteerd. In dit rapport worden alle bevindingen gedetailleerd omschreven en eventueel advies gegeven. Door technisch onderzoek uit te voeren vóór het leggen van de vloer worden eventuele problemen zoals vochtproblemen voorkomen.

NEEM CONTACT OP

Voor verdere informatie over mijn diensten en tarieven kunt u telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. U kunt binnen 24 uur een reactie verwachten op uw contactaanvraag.

Menu