VLoerenspecialist Gerlof Hofmeijer Consultancy

Gerlof Hofmeijer Consultancy is specialist in vloeren en weet als geen ander hoe belangrijk een goed gelegde vloer is. Het vormt letterlijk en figuurlijk de basis van je huis en zorgt in het ideale geval voor jarenlang woonplezier. Een goede vloerenspecialist, zoals Gerlof Hofmeijer, begrijpt dus dat de aanschaf van een vloer een zorgvuldige keuze moet zijn. Een verkeerde keuze kan namelijk veel geld kosten op de lange termijn door bijvoorbeeld schade of slijtage, wanneer de vloer niet goed bij uw levensstijl of woonsituatie blijkt te passen.

WAT DOET EEN VLOERENSPECIALIST?

Een goede vloerenspecialist is van alle markten thuis. Als ervaren vloerenspecialist ben je in staat om een versleten, verkeerd gelegde of beschadigde vloer op de juiste manier te inspecteren om tot een passende oplossing te komen. Samen met u en de wederpartij ga ik het gesprek aan om een passend en onafhankelijk vloertechnisch advies te geven waar beide partijen recht op hebben. Dankzij mijn jarenlange ervaring en opgebouwde schade expertise van verschillende soorten vloeren als parket, laminaat, PVC en houten vloeren kan ik een uitstekend advies op maat uitbrengen. Daarnaast ben ik als specialist in vloeren ook in staat om, door technisch onderzoek te doen, op te treden bij geschillen als bemiddelaar tussen bijvoorbeeld klanten en verzekeringsmaatschappijen. 

WAT MAAKT GERLOF EEN ÉCHTE VLOERENSPECIALIST?

Met ruim vijftien jaar ervaring als onafhankelijke vloerexpert, bemiddelaar en consultant is Gerlof Hofmeijer Consultancy dé vloerenspecialist om te benaderen voor klachten, geschillen en voor technisch onderzoek met betrekking tot parket, laminaat, PVC en houten vloeren. Door goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt en het blijven vergaren van kennis kan vloerenspecialist Gerlof Hofmeijer zijn klanten verzekeren van een goede afhandeling en kunnen zij rekenen op zijn specialisme in vloeren.

Op zoek naar een SPECIALIST IN vloeren?

Voor verdere informatie over mijn diensten, tarieven en expertise van vloeren kunt u telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. U kunt binnen 48 uur een reactie verwachten op uw contactaanvraag.

Menu