Vloerendeskundige Gerlof Hofmeijer

Gerlof Hofmeijer Consultancy is een deskundige in vloeren en is op de hoogte van het belang van een goed gelegde vloer. Een vloer vormt namelijk letterlijk en figuurlijk de basis van je huis. Een bekwame vloerendeskundige, zoals Gerlof Hofmeijer, beseft dus als geen ander dat de aanschaf van een vloer een goed overwogen keuze moet zijn. Wanneer je hierin de verkeerde beslissing maakt kan dat je enorm veel geld kosten door bijvoorbeeld onnodige slijtage en schade op de lange termijn. Dit gebeurt vaak wanneer de gekozen vloer niet bij je levensstijl of woonsituatie blijkt te passen.

Voordelen van het inhuren van een vloerendeskundige

Door de hulp van een vloerendeskundige, zoals Gerlof Hofmeijer, in te schakelen, kan er bespaart worden op de totale kosten voor reparatie en onderhoud van je vloer. Door technisch onderzoek kan een vloerendeskundige problemen identificeren die anders onzichtbaar zouden blijven en de levensduur van je vloer verlengen. Dit komt doordat een vloerendeskundige je kan adviseren over de beste manieren om je vloer te onderhouden.

Wat maakt Gerlof een échte vloerendeskundige?

Met ruim vijftien jaar ervaring als onafhankelijke vloerexpert, bemiddelaar en consultant is Gerlof Hofmeijer Consultancy dé vloerendeskundige om te benaderen voor klachten, geschillen en voor technisch onderzoek met betrekking tot parket, laminaat, PVC en houten vloeren. Door goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt en het blijven vergaren van kennis kan vloerendeskundige Gerlof Hofmeijer zijn klanten verzekeren van een goede afhandeling en kunnen zij rekenen op zijn specialisme in vloeren.

OP ZOEK NAAR EEN VLOERENDESKUNDIGE?

Voor verdere informatie over mijn diensten, tarieven en expertise van vloeren kunt u telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. U kunt binnen 48 uur een reactie verwachten op uw contactaanvraag.

Menu